AK Parti Milletvekili Kaan KOÇ Ardahan’ın Kurtuluşu’nun 103. Yıl Dönümü Mesajı

Atalarımızın hürriyet ve bağımsızlık uğruna, namus ve bayrak uğruna mücadele etmeyi, bu yolda seve seve şehit ve gazi olmayı seçtiği bu topraklarda yokluklar içinde yazılan 23 Şubat Ardahan’ın Kurtuluş Destanı’nın 103. Yıl dönümünü kutluyoruz.

AK Parti Milletvekili Kaan KOÇ Ardahan’ın Kurtuluşu’nun 103. Yıl Dönümü Mesajı

Bugün Anadolu’nun kadim şehri Ardahan’in direnişinin 103. Yılını kutlamaktayız. Kurtuluşumuzun 103. Yılının Cumhuriyetimizin 100. Yılına denk gelmesi de kutlamalarımıza ayrı bir anlam kazandırmıştır. Vatanımıza yönelik hain saldırılara karşı kahramanca mücadele eden atalarımız, aylar boyunca eşsiz bir direnişle düşmanı şehrimize sokmayarak, tarihte benzeri az görülen bir destan yazdılar. 103 yıl önce yazılan bu şanlı destan, bugün Ardahan’liyim diyen her bir vatandaşımız için bir gurur ve sevinç kaynağıdır. Ben de 103 yıl sonra bugün bu Kadim Şehrin Milletvekilliğini  yapmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık