Bizler uçuk vaatler vererek esnafımızı asla kandırmayacağız

Bu ayın 19’unda yapılacak olan Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanlık secimi gittikçe heyecan almaya başladı. Secime giren her bir başkan adayı yaptıkları açıklamalar ile esnafın gönlünü kazanmaya çalışmaktadır.

ardahanguncelhaber

Bugün basın ile bir araya gelen Fahrettin Görmüş bu secime ayrı bir heyecan ve ciddi iddialar ile sahaya indi.  Fahrettin Görmüş ’ün Yaptığı açıklamalardan bir kısmını sizlerle paylaşıyorum.

Bizler uçuk vaatler vererek esnafımızı asla kandırmayacağız. Çünkü biliyoruz ki bu makam bir yatırım merceği değil. Bizler sizlerin huzuruna şu üç prensiple çıkacağız. Kendimize bu üç prensibi şiar edineceğiz.

a) Bütün Esnaf ve Sanatkârımıza gereken ilgiyi göstererek MUHATAP alacağız. Asla AYRIM yapmayacağız.

b) Bilgi ve birikim sahibi yönetim kadrosuyla kurumu EN VERİMLİ İŞLER HALE getirip Esnaf ve Sanatkârlarımıza TARAFSIZ hizmet vereceğiz.

C) Ve en önemlisi de Seçkin, kişilikli ve vizyon sahibi yönetim kadromuzla her platformda GÜÇLÜ TEMSİL kabiliyeti göstereceğiz. Esnaf odası; Bankalar, KOSGEB, SGK, Halk Eğitim ve Çıraklık Eğitim Ardahan Üniversitesi ve proje ofisleriyle işbirliği yaparak Esnaf ve Sanatkârlarımıza hizmet sunacağız.

Yönetimden bazıları Arkadaşlarımız

Erdal Morkoç

Coşkun Kala

İlbay Balcı

Ulaş Yıldırım

Mehmet Çelik gibi güçlü simalarla Esnaf ve Sanatkârımızın hizmetinde olacak