Ardahan'da Yeni Bir Mobilya Mağazası Törenle Açıldı

Ardahan'da Kaptanpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:58/3 topraklar apartmanı Migros yanı adresinde Ardahan halkına hizmet verecek olan Mobilya Dünyası Mağazası’nın açılışı gerçekleştirildi.

ardahanguncelhaber

Törende konuşan işyeri sahibi Yasemin Değirmenci Ardahan'da yeni bir mobilya mağazasının açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ardahan farklı bir yer, Türkiye'nin tam doğusunda bir noktadadır. Çevremizde bizim ölçeğimizde büyük ve kaliteli bir mağaza yoktur.

Ardahan ve diğer ilçelerimizde ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü umut ediyoruz ki bizler karşılayacağız. Ardahan ilimizin merkez nüfusu 20,000 bindir fakat merkezde gezen insan sayısı bunun iki katıdır. Ben bu anlamda ilimizde böylesine güzel bir mobilya mağazasını kazandırdığımız için iş ortaklarıma teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mobilya Dünyası sahiplerinden Yasemin değirmenci konuşmasında "Bir evin dekoratif yapısını değiştirecek bütün mobilya takımları ve aksesuarların perakende satışını çeşitli taksit imkanları ile gerçekleştirmekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyetini her şeyden önde tutarak edindiğimiz vizyon ve misyonumuz ile hizmetimizi aktif olarak sürdürmekteyiz." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kurban kesimi ardından da mağaza açılışı gerçekleşti.